Tröstätande i skitvädret

Det är nån som verkligen har missuppfattat att vi flyttat dryga 2h fågelvägen söderut från Stockholm för att få njuta av ett lite bättre klimat än det som brukar bjudas i Sverige om du frågar mig som inte är någon vintermänniska. Här ska det normalt vara snö ca 2 veckor/vinter och resten barmark… Det är lite min melodi… Men nu har det liksom slagit slint FULLSTÄNDIGT med värsta vintervädret i mars. Kallt och snö i drivor… Det hör inte hit(!) Nu töar det TACK O LOV bort igen… plaskigt och härligt(!) Denna söndag har gått lite i tröstätandets tecken då mamman i denna familj blev fullständigt gråtfärdig av att titta ut på ytterligare ett riktligt snöfall vid uppvaknandet idag. Dessutom med fina minnesbilder från prinsessan Lilians begravning i ett vårvackert Stockholm på näthinnan… Skärpning Frankfurt(!)

Quit this shit(!)

Nej men god morgon… NOT(!)

Svullofrukost

Svullofrukost ala Amerika med härligt flottiga pancakes indränkta i lönnsirap är man liksom bara värd en sån morgon(!)

Fortsatt amerikansk svulloanda

Och sen fortsatte dagen i amerikansk svulloanda med en smaskig lunch på Chicago Meatpackers med bästa svenska grannarna… Det var vi värda(!) Och sen går man och undrar över vart alla extrakilon på vågen kommer ifrån…  😉

Barnunderhållning på hög nivå

Barnen var också väl underhållna och lyckliga tack vare de fina grannarnas artilleri av medtagen filmunderhållning och godis efter maten. Allt är ju så otroligt trevligt med glada och nöjda barn(!) Bra där finaste grannarna(!) På denna restaurang finns dessutom en häftig tågbana i taket som barnen gladeligen och högljutt följer och kommenterar. GOTT, GOTT, GOTT(!)

Trots väderfadäs en riktigt fin söndag(!)

🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s