Tristan says THANKS(!)

Skrev ett inlägg tidigare i veckan om alla fina hälsningar och presenter som våran nykomling har fått. Och det slutar inte. Det fortsätter att strömma in och Tristans mamma (hon är för övrigt inne i en mycket blödig period just nu) blir så rörd över dessa generösa gester. Och å min lilla sons vägnar vill jag bara säga att Tristan (även fast han ite riktigt kan det än) says THANKS TO ALL OF YOU WONDERFUL PEOPLE(!)

Min lilla newbie

Newbie

Big foot

Här poserar han i en av sina fina presenter som han fått från fina vänner till oss i Sverige. En ljuvlig Newbie sparkdräkt. Sååå fin(!) Mamman älskar Newbie och kan sakna både Lindex, KappAhl och Åhléns barnkläder från Sverige. Sååå uppskattat att få i present(!) Tristan trivs otroligt bra i den men låter hälsa att morsan fick lov att klippa bort tossorna för fötterna då en bigfoot som den här killen inte lyckades klämma ner dessa skönheter till fötter i dem trots att morsan först med vilja försökte med detta konststycke… Tack o lov tog hon sitt förnuft tillfånga och klippte bort dem så nu kan jag bekvämt mysa och känna mig snygg i detta härliga plagg. Taaack snälla ni för paketet(!)  🙂

OCH TILL ER ANDRA SOM SKÄNKT FINA PRESENTER OCH HÄLSNINGAR VILL VI OCKSÅ ÄN EN GÅNG SÄGA THANKS SOOOO MUCH, TACK SÅ MYCKET, VIELEN VIELEN DANK(!)

KRAAAAM PÅ ER(!)

🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s