Ett halvår av självklarhet

6 månaders hunger

tandborstningspremiär

stöddig ståuppare

stöddig ståuppare 2

Den aktiva lilla rackaren 6 månader gammal idag. Ålar sig runt på golvet, tandborstningspremiär och hasar sig ner från soffan och står och stöddigt ropar ut sin förtjusning över den motoriska utvecklingen. Balans… NEJ, men han står den korta tiden han står, sen viker sig benen eller så faller han som en planka… Men han tycker det är kul… Det är tydligt. Mamman är dock lite orolig för denna framfart och känner som de flesta föräldrar att hon ibland skulle vilja trycka på paus och bara njuta av den lilla bebisen…

Ett halvår har gått sen den här lilla ljuvliga killen kom ut och såg dagens ljus för första gången. Så självklar i våran familj sen första dagen. Jag är så otroligt glad och lycklig för att jag har fått detta underbara barn, en fantastisk lillebror till världens finaste storebror. Att få mitt andra barn. Sån oerhörd skillnad. På ett endast positivt sätt. Jag älskar att vara mamma till mina två stundtals mycket intensiva men totalt ljuvliga söner. Jag älskar att ha två barn!

Förutom den motoriska vilda utvecklingen hos den lilla snurre sprätt så fyller han även våran tillvaro med att snacka sitt gulliga och högljudda bebisspråk dag som natt och skrattar så att han kiknar varje dag. Och JA han har en annan sida av humör också. ARGT kan han skrika om han är missnöjd. Det är ingen som helst fel på hans lungkapacitet inte.

ÄLSKADE UNGE, GRATTIS TILL DIG PÅ DIN HALVÅRSDAG,

OCH GRATTIS TILL OSS SOM HAR FÅTT HA DIG HOS OSS I HELA 6 MÅNADER…

För att citera ett tidigare väl använt uttryck:

BARN ÄR OSLAGBARA(!)

🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s